Verhuur

Alto Pro Stealth Wireless draadloos luidsprekersignaalsysteem

Alto Pro heeft het Stealth systeem ontworpen, dat er voor zorgt dat audiosignalen draadloos verzonden worden naar uw luidsprekers! Dit kan u behoorlijk wat bekabeling schelen. Zo hebben wij voor een opdracht moeiteloos 75 meter afstand kunnen bereiken zonder storingen! Ook is hij handig voor grotere zalen waarbij je geen kabels hoeft weg te werken.

Prijs : € 15.00

Set van 2 Full range 12 inch speaker 350watt met ingebouwde versterker + statieven

Met deze complete set speakers met ingebouwde versterkers inclusief statieven ben je direct klaar voor een feestje! Met een totaal vermogen van 700watt RMS zal iedereen de beat niet alleen horen maar ook voelen. De speakers kunnen aangesloten worden op je mixer, maar kan ook worden aangesloten via bluetooth met je telefoon. Of je nu een disco feestje hebt of je moet een presentatie houden, voor deze speakers is niets te gek. Partyconcurrent heeft meerdere sets op voorraad, waardoor ook grote conferences geen probleem is.

Prijs : € 35.00

Full Range 12 inch speaker 350watt ingebouwde versterker

Deze krachtige luidspreker met ingebouwde klasse D versterker levert maar liefst 350watt RMS vermogen. Deze speaker heeft een compacte mixer aan boord. Speel een MP3-bestand af via de interne MP3-speler, plug een microfoon in of koppel een PA-mixer aan de lijningang. Zelfs met je telefoon of tablet kan je deze speaker aansturen via bluetooth! Door zijn ingebouwde pootjes is hij ook nog eens perfect te gebruiken als monitor, een veelzijdige speaker dus!

Prijs : € 20.00

Skyrose 1200 HMI

Met deze Skyrose trek je echt de aandacht! Van kilometers ver zie je deze lamp al in de lucht schijnen. Mensen gaan echt opzoek waar het licht vandaan komt. Je hebt geen vergunning nodig om de lamp te plaatsen, mits je minimaal 10 kilometer vanaf een vliegveld bent verwijderd 🙂

Prijs : € 40.00 € 25.00

Meer informatie?

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Een feest dat je niet snel vergeet? Laat je informeren naar alle mogelijkheden !