Lounge Party

Lounge

Of je van ‘Ibiza’lounge, Hed Kandi of de Buana Vista Social Club, etc. houdt, wij zijn hier helemaal in thuis! Kom met een Lounge Party in de zomerse sferen of geniet van een ultiem relax-moment samen met de ervaren lounge dj’s. De lounge typeert zich door een warme sfeer, een gepast volume en vooral plezier waarmee iedereen zich ongedwongen voelt en uw gasten zonder probleem met elkaar kunnen communiceren. Een ware TOP show!

Lounge DJ

Lounge muziek  en loungen is populair!

Lounge muziek heeft haar populariteit vooral te danken aan internationale Lounge clubs als de BudhaBar, Cafe Del Mar en de Nederlandse Supperclub. Een DJ die niet erop uit is om u te laten dansen maar juist relaxen. Ook zijn er veel toevoegingen van live muzikanten bij lounge muziek en brengt het geheel tot leven. Denk hierbij aan Lounge DJ met sax, viool, harp, gitaar of zangeres, die door de zaal loopt terwijl hij / zij speelt of een continue afwisselende setting van muzikanten en decor in kleur en sfeer!

Lounge Sax

Strak en Designvol Loungen

Loungen is rust en alles in in wit uitgevoerd: Een wit FULL LED DJ-meubel, witte speakers, witte behuizingen van de verlichting en een DJ gekleed in het wit zelfs met een witte koptelefoon. Niet allen de kleur wit hoort bij het loungen, er zijn verschillende kleuren toepasbaar in de lounge show. Alle LED verlichting kan apart aangestuurd worden in de kleur die jij wenst. Geen flikkerende lichten maar een rust uitstralende show.

Lounge party verhuur

 

Persoonlijk

Wij nemen allereerst persoonlijk contact met je op. We zetten alle wensen op een rij en gaan hiermee aan de slag. We behouden persoonlijk contact tot de laatste voorbereidingen zijn getroffen en het feest kan beginnen. Op de dag zelf houden wij nauw contact met de organisator zodat alles vlot en soepel verloopt. Alles zal op rolletjes verlopen!

contact

Geluid

Wij vinden een goed geluid erg belangrijk. Wij werken dan ook met uitsluitend met A-kwaliteit geluidsapparatuur. Verwacht dan geen oorverdovende schelle muziek, maar een warm en mooie klank. Uiteraard hebben wij de beschikking over meerdere geluidafspeelbronnen.
Wij beschikken over diverse draadloze microfoons, Minidisc spelers, CD spelers en USBstick speler. Hierdoor is het mogelijk om ook eigen meegebrachte geluidsdragers mee te nemen.

Audiomixer

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je terugbellen en vul het contactformulier in

 


Meer informatie?

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Een feest dat je niet snel vergeet? Laat je informeren naar alle mogelijkheden !