Shows

Welke show je ook zoekt, kleinschalig of groots. Je wilt dat alles in de puntjes nauwkeurig is geregeld waar geen omkijken meer naar is. Je wilt dat mensen genieten op het “moment suprême” en dat mensen heel lang praten over het feest en evenement dat jij gegeven hebt. Dat is ons doel, de klant op welke manier dan ook voldoening te geven van een spektakel dat uniek, professioneel en sensationeel is.

Shows

Muziek

Van welk muziekgenre je ook houdt, alles is mogelijk. Van klassiek tot top 40, van de jaren 60 tot nu, niets is te gek. Door de geruime muziekvoorraad van onze Dj’s (maar liefst 435.000 tracks) kunnen wij jullie avond tot een groot succes brengen. Ons motto is simpel: Het is pas een feest als alle voetjes van de vloer zijn geweest!

Muziek dans

Shows

Wat maakt ons concept uniek? Wij werken niet met diverse arrangementen, bij ons krijgt je altijd de meest complete show! Eén show met gegarandeerd het ultieme “Wow” effect. Mooie witte designvolle meubels, een complete lichtshow met intelligent licht, Full Led video gordijnen voor de projecties van foto’s of filmpjes van jullie dag, verlichte dansvloer en als klap op de vuurpijl: Confetti Shooters! Dient de door jou gekozen locatie zich niet voor onze complete show? Geen probleem, dan passen wij de show gewoon aan om het meest haalbare uit de locatie te halen en toch het ultieme feest te organiseren.

 DJ1

Persoonlijk

Wij nemen allereerst persoonlijk contact met je op. We zetten alle wensen op een rij en gaan hiermee aan de slag. We behouden persoonlijk contact tot de laatste voorbereidingen zijn getroffen en het feest kan beginnen. Op de dag zelf houden wij nauw contact met de ceremoniemeester zodat alles vlot en soepel verloopt. Van openingsdans en sketches tot het allerlaatste nummer. Alles zal op rolletjes verlopen!

contact

Geluid

Wij vinden een goed geluid erg belangrijk. Wij werken dan ook met uitsluitend met A-kwaliteit geluidsapparatuur. Verwacht dan geen oorverdovende schelle muziek, maar een warm en mooie klank. Uiteraard hebben wij de beschikking over meerdere geluidafspeelbronnen.
Wij beschikken over diverse draadloze microfoons, Minidisc spelers, CD spelers en USBstick speler. Hierdoor is het mogelijk om ook eigen meegebrachte geluidsdragers mee te nemen

Audiomixer

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je terugbellen en vul het contactformulier in

 


Meer informatie?

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Een feest dat je niet snel vergeet? Laat je informeren naar alle mogelijkheden !