Verjaardag

Verjaardag

Je verjaardag vieren doe je niet altijd even uitgebreid, maar misschien wel als je een magische leeftijden hebt behaald. Of je nou 18 of 65 wordt, voor een uniek en speciaal feest ben je bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om een themafeest, 70’s 80’s party, een groot of juist intiem feest, wij trekken alles uit de kast om het echte “Wow” effect te creëren! Kortom een avond waar niet alleen jullie, maar zeker ook de gasten nog graag eens aan terugdenken.

verjaardagsfeest

Sarah of Abraham

Ken je dat? Als je je feest viert op een andere locatie dat je Sarah of Abraham ook mee moet slepen naar die locatie. Geen paniek, Wij nemen een Sarah of Abraham mee van maar liefst 4,20 mtr hoog! Deze plaatsen wij voor de deur van de feestlocatie, zodat iedereen van buiten al kan zien waar het feest zich bevind.

sara en abraham

Muziek

Van welk muziekgenre je ook houdt, alles is mogelijk. Van klassiek tot top 40, van de jaren 60 tot nu, niets is te gek. Door de geruime muziekvoorraad van onze Dj’s (maar liefst 435.000 tracks) kunnen wij jullie avond tot een groot succes brengen. Ons motto is simpel: Het is pas een feest als alle voetjes van de vloer zijn geweest! Daarom garanderen wij 100% feestgarantie!

Muziek dans

Shows

Wat maakt ons concept uniek? Wij werken niet met diverse arrangementen, bij ons krijgt je altijd de meest complete Drive in show! Eén show met gegarandeerd het ultieme “Wow” effect. Mooie witte designvolle meubels, een complete lichtshow met intelligent licht, Full Led video gordijnen voor de projecties van foto’s of filmpjes van jullie dag, verlichte dansvloer en als klap op de vuurpijl: Confetti Shooters! Dient de door jou gekozen locatie zich niet voor onze complete show? Geen probleem, dan passen wij de show gewoon aan om het meest haalbare uit de locatie te halen en toch het ultieme feest te organiseren.

 
  • Altijd de meest complete show !

Feestelijke Aankleding

De aankleding van je feest vinden wij erg belangrijk. Iedereen vind een feestelijke uitstraling op zijn verjaardag erg prettig. Zo zorgen wij ervoor dat ballonnen in de stijl van je feest zijn opgeblazen! Helium LED ballonnen van zorgen voor een feestelijke stemming en geven nét dat ietsje extra’s. De Helium ballonnen mag je uiteraard houden, zodat je deze kan later bijvoorbeeld kunt oplaten met een wenskaartje

LED Ballon

Kleur en Stijlvol

Geen lelijke zwarte kisten, grote lompe statieven en rommelige kabels. Maar mooie witte stijlvolle meubels en apparatuur. Hierdoor ziet alles er rustig en exclusief uit. Ook hier creëren we het “wow”effect mee. Je wilt tenslotte niet dat oma haar heup breekt over kabels, op jouw verjaardag 🙂

IMG_3885_2

Persoonlijk

Wij nemen allereerst persoonlijk contact met je op. We zetten alle wensen op een rij en gaan hiermee aan de slag. We behouden persoonlijk contact tot de laatste voorbereidingen zijn getroffen en het feest kan beginnen. Op de dag zelf houden wij nauw contact met de ceremoniemeester zodat alles vlot en soepel verloopt. Van openingsdans en sketches tot het allerlaatste nummer. Alles zal op rolletjes verlopen!

contact

Geluid

Wij vinden een goed geluid erg belangrijk. Wij werken dan ook met uitsluitend met A-kwaliteit geluidsapparatuur. Verwacht dan geen oorverdovende schelle muziek, maar een warm en mooie klank. Uiteraard hebben wij de beschikking over meerdere geluidafspeelbronnen.
Wij beschikken over diverse draadloze microfoons, Minidisc spelers, CD spelers en USBstick speler. Hierdoor is het mogelijk om ook eigen meegebrachte geluidsdragers mee te nemen

Audiomixer

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je terugbellen en vul het contactformulier in


Meer informatie?

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Een feest dat je niet snel vergeet? Laat je informeren naar alle mogelijkheden !